Welkom bij het Chilly-thema

Sea summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut nec hinc dolor possim mei ludus efficiendi ei sea summo mazim ex.

Afluisterapparatuur opsporen

Afluisterapparatuur opsporen

Helaas is afluisteren een groot probleem in Nederland. Steeds meer Nederlanders worden afgeluisterd en we staan inmiddels al in de top 3. De meeste Nederlanders weten aan apparatuur te komen via websites zoals Aliexpress. Ondanks dat de apparatuur goedkoop is kan je er prima mee afluisteren. Gelukkig kunnen wij helpen met afluisterapparatuur opsporen. We zorgen ervoor dat je weet waar de apparatuur zich bevind en we halen deze meteen weg. We helpen zelfs met het opstellen van een rapport waarin de apparatuur staat aangegeven. Je hebt zo officieel bewijs van afluisterapparatuur opsporen. Dit kan je gebruiken tijdens een rechtszaak.

Observatie onderzoek uitvoeren

Heb je het idee dat je partner niet helemaal eerlijk tegen je is? Helaas komt dit vaker voor dan je zou hopen. Gelukkig kunnen wij een officieel observatie onderzoek voor je uitvoeren. Je krijgt zo een duidelijk beeld van wat er zich buiten jouw weten afspeelt. We zoeken het van A tot Z uit tijdens een officieel observatie onderzoek. Het onderzoek geeft met foto’s een duidelijk beeld van de situatie. Het uitvoeren van het onderzoek gebeurt overigens in volledige anonimiteit. Dit betekent dat echt niemand te weten komt dat je een onderzoek hebt laten uitvoeren. Ideaal als je twijfels hebt over de bedoelingen van je partner, maar je dit niet wil laten merken. Uiteraard kunnen wij je hierbij helpen met een officieel erkend observatie onderzoek. We voeren een observatie onderzoek eventueel ook uit bij werknemers. Bijvoorbeeld om te achterhalen wie iemand echt is. Of dat hij wel echt ziek is zoals beweerd wordt. Bij twijfels kan je altijd contact met ons opnemen voor een onderzoek.

admin

Reacties zijn gesloten.