Welkom bij het Chilly-thema

Sea summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut nec hinc dolor possim mei ludus efficiendi ei sea summo mazim ex.

Bespaar op de zakelijke rekening met lagere energierekening

Bespaar op de zakelijke rekening met lagere energierekening

Energierekening flinke post op de zakelijke begroting

Energie is door de jaren heen flink duurder geworden. Naast de toenemende kosten van de energieleveranciers en netbeheerders, heeft ook de overheid in hoge mate bijgedragen aan een hogere energierekening. Deze hogere energierekening geldt zowel voor consumenten als voor bedrijven. Het gasverbruik is door betere isolatie langzaam minder geworden. Het stroomverbruik is juist explosief gestegen. Waar een kantoor vroeger 1 fax en een aantal telefoons had, heeft nu elke medewerker een eigen computer nodig om zijn of haar werk te kunnen doen. Ook bevinden zich in een kantoor minstens 1, maar meestal meerdere printers. Airconditioning is in nagenoeg alle kantoren standaard geworden. Stuk voor stuk gebruiken deze systemen veel stroom en dat merk je op de zakelijke rekening.

Energieverbruik op kantoor verlagen

Het energieverbruik op kantoor kan met een aantal eenvoudige aanpassingen verlaagd worden. Het is bijvoorbeeld niet nodig dat alle werkstations de hele nacht aan blijven staan. Zorg ervoor dat je personeel de discipline heeft om aan het einde van de werkdag zijn of haar computer, inclusief monitor, uit te zetten. Hetzelfde geldt voor de printer. Na een tijdje inactief te zijn geweest, gaat de printer in sleep mode. Dat wil echter niet zeggen dat er geen stroom meer verbruikt wordt. Je kunt met een timer de printer ’s nachts uitzetten. Je kunt het verbruik ook verlagen door zelf energie op te wekken. Als je pand het toelaat, kun je overwegen om zonnepanelen op het dak te installeren. Dit is een groene investering en daar zitten vanuit de overheid een aantal aantrekkelijke financiële regelingen aan vast.

Zakelijk overstappen loont

Als je met je bedrijf al jaren bij dezelfde energieleverancier zit, dan is het zeker aan te raden om over te stappen, dit is financieel voordeliger. Net als voor consumenten, bieden leveranciers ook voor de zakelijke markt aantrekkelijke tarieven bij overstappen. Het vergelijken van alle mogelijke aanbiedingen hoef je niet zelf te doen. Je kunt de beste aanbieding voor jouw bedrijf vinden door energie vergelijken op de website van easyswitch. De site doet het uitzoekwerk zodat jij je op ondernemen kunt concentreren.

Overstappen en direct besparen op de zakelijke rekening

Zodra je de meest lucratieve aanbieding binnen hebt, is het tijd om over te stappen. Energie vergelijken zakelijk gaat gemakkelijk via de website. Wanneer dit elk jaar gedaan wordt bespaart jouw kantoor al snel tot honderden euro’s per jaar op de zakelijke rekening. Zo kan dit geld gebruikt worden voor de aankleding van het kantoor of voor leuke uitjes met het personeel. 

admin

Reacties zijn gesloten.