Welkom bij het Chilly-thema

Sea summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut nec hinc dolor possim mei ludus efficiendi ei sea summo mazim ex.

Buurtbeheer

Buurtbeheer

Buurtbeheer kan het volledige onderhoud aan een wijk voor je overnemen. Ze zorgen ervoor dat je buurt veilig en schoon is. Kleine onderhoudsklussen worden door buurtbeheer opgelost. Maar ook problemen waar bewoners tegenaan lopen worden direct opgepakt. Zo wordt ook het onderhoud van de woningen geregeld. Als er iets mis is hoeft een bewoner enkel buurtbeheer aan te spreken. Ze komen meteen langs om een lekkage te regelen of andere zaken. Door echt in gesprek te gaan met de bewoners krijg je een verbeterd contact en dit zorgt voor tevreden bewoners. Wij zorgen ervoor dat je bewoners echt iemand namens de organisatie leren kennen. We kunnen hiervoor verschillende buurbeheerders inschakelen

Buurtvoorlichters voor problemen in de wijk

Naast buurtbeheer kan het soms ook niet helemaal lekker in een wijk gaan. Je wilt graag dat het wat gezelliger en veiliger wordt in de wijk. Dit kan je doen door de bewoners te bereiken met buurtvoorlichters. Vaak is een communicatieprobleem de oorzaak van de problemen. Onze buurtvoorlichters spreken vaak meerdere talen zoals Turks of Arabische. Ze zijn op de hoogte van de cultuurverschillen en kunnen hierop inspelen. Bewoners worden hierdoor beter bereikt. Dit doen ze door letterlijk langs de deuren te gaan of bewoners met een mailing te bereiken. Door zichtbaar in de wijk te zijn blijven ze voor iedereen bereikbaar. De buurtvoorlichters zijn perfect om in te schakelen voor een hoger bereik bij bewoners. Neem vandaag nog contact op om de buurtvoorlichters in te zetten bij je eigen wijk of wooncomplex.

admin

Reacties zijn gesloten.