Welkom bij het Chilly-thema

Sea summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut nec hinc dolor possim mei ludus efficiendi ei sea summo mazim ex.

Prive detective

Prive detective

Steeds vaker vinden werkgevers het belangrijk om de integriteit van personeel vast te stellen voor ze iemand in dienst nemen. Je wilt tenslotte niet na afloop voor verrassingen komen te staan. De privé detective helpt daarom graag bij het uitvoeren van een pre-employment screening. We helpen graag om vast te stellen wie iemand nou echt is. Bij het screenen van personeel maken we direct een dossier op. In het dossier geven we aan wat het risico is als je een kandidaat in dienst neemt. Je weet zo meteen alles van de risico’s als je bepaalde personen in dienst gaat nemen. De privé detective kan je zo helpen bij het vinden van betrouwbaar personeel.

Pre-employment screening wordt steeds vaker uitgevoerd.

De afgelopen jaren is een screening een hot topic geworden bij bedrijven. Voorheen waren het vooral financiële instellingen en gemeentes met een screening. Dit gaf kandidaten de mogelijkheid om te liegen tijdens een sollicitatiegesprek. Een kandidaat met de beste praatjes kon zich voordoen als iemand die totaal niet geschikt is voor de functie. Gelukkig kan de privé detective helpen om een screening uit te voeren en erachter te komen wie iemand echt is. Je komt zo niet door leugens van een kandidaat voor verrassingen te staan. Dit geeft je als werkgever ook een fijn gevoel als je iemand in dienst neemt. Wij helpen je graag om het risico bij het in dienst nemen van nieuwe kandidaten te verkleinen. De kwaliteit van je nieuwe personeel neemt al snel met 7% toe dankzij onze screening. Schakel ons vandaag nog in voor het screenen van kandidaten

admin

Reacties zijn gesloten.