Wat goede gevelreclame kan doen voor jouw onderneming

Wat goede gevelreclame kan doen voor jouw onderneming

De voorkant van je bedrijf is wat mensen meteen zien als ze het gebouw binnenkomen. Voordat ze ooit het gebouw betreden, stellen bezoekers en potentiƫle klanten hier hun eerste indruk van het bedrijf vast. Het is verspilling om dit gebied leeg te houden. Maak gebruik van de gevel als visitekaartje. Er zijn vele mogelijkheden. van banners in spandoekframes tot gevelbelettering. Twijfel je nog over de waarde van gevelreclame? In dit artikel leggen wij precies uit waarom direct beginnen met gevelreclame zo belangrijk is. Om de gevelreclame helemaal goed in te zetten, kun je het ook lokaal in Groningen toepassen. Daarvoor bekijk je hier direct alle mogelijkheden voor gevelreclame in Groningen

Altijd zichtbaar voor klanten

De gevel van je gebouw is een toplocatie voor reclame, omdat hij altijd in het zicht is. Als er ook veel verkeer langskomt, heeft je gevelreclame een breed publiek. Het geeft je bedrijfsnaam niet alleen meer exposure, maar het maakt het ook makkelijker te vinden.

Onbeperkte mogelijkheden

De meest populaire vormen van gevelreclame is het tonen van je bedrijfsnaam of embleem. Maar wist je dat er meer mogelijkheden zijn met gevelreclame? Standaard gevelletters zijn vaak gemaakt van een duurzame kunststof. De dikte van deze letters kan behoorlijk variĆ«ren, bijvoorbeeld van 8 mm tot 30 mm. Daarnaast kunnen letters van metaal nog dikker zijn. Elke dikte heeft een eigen uitstraling. Voor gevelbelettering kan verder elke kleur worden gebruikt en ook LED-verlichting is een optie. Op die manier kan de gevelreclame ook ‘s nachts gezien worden. Verder heb je de mogelijkheid om een bannerframe met een spandoek op je gevel te bevestigen. Deze banner kan op elk gewenst moment worden aangepast, wat mogelijkheden biedt om reclame te maken voor (tijdelijke) evenementen.

Professioneel

Zie de gevel van je gebouw als je visitekaartje. Wat wil je overbrengen? Met gevelreclame zijn er vele methoden om de gewenste sfeer te bereiken. Als je bedrijf zowel binnen als buiten dezelfde sfeer uitstraalt, komt het professioneel over.

Een goedkope manier van marketing

Hoewel het een kleine uitgave vereist, is gevelreclame voortdurend zichtbaar. Bovendien is gevelreclame veerkrachtig en bestand tegen wind en regen. LED-verlichting heeft verder het vervangen van de verlichting overbodig gemaakt en het energieverbruik aanzienlijk verminderd.

admin

Reacties zijn gesloten.